Restaurant Los Muchachos Zoetermeer


Lieve vrienden,

De verbouwing van ons nieuwe restaurant aan de Dorpsstraat 202 is ten einde. Momenteel zijn wij nog druk bezig alles zo goed mogelijk in te richten en af te stellen op de RIVM-richtlijnen. Wij openen onze deuren vanaf 2 juli voor het afhalen. Vanaf 7 juli bent u weer van harte welkom in ons restaurant. We hopen dat u nog even geduld heeft en verwelkomen u graag vanaf 2 juli in onze nieuwe locatie.

Liefs,
Team Los Muchachos

Ons restaurant is in 1989 opgericht door Shim Zafri en door de jaren heen een begrip geworden in Zoetermeer en omstreken als het gaat om kwalitatief goede en betaalbare gerechten van de houtskoolgrill. Na 31 jaar in het Stadshart is Los Muchachos verhuist naar de Dorpsstraat 202, een schilderachtig pand dat Shim 37 jaar geleden kocht en in 1879 werd gebouwd als pakhuis. Daar startte hij shoarmarestaurant Sabra.

Toen het Stadshart in de jaren tachtig werd gebouwd kon Shim zich inschrijven voor een nieuwbouwpand aan de Duitslandlaan. Hij verkocht de formule van zijn shoarmarestaurant aan een nieuwe ondernemer en begon zelf een Argentijns restaurant, Los Muchachos, in het Stadshart. Maar hij bleef eigenaar van het historische pand. Toen de ondernemer aan de Dorpsstraat stopte, besloot Shim terug te keren naar het monumentale pand. Na een grondige verbouwing van het pand is Los Muchachos verhuist naar de Dorpsstraat. Naar verwachting openen wij medio juni ons nieuw restaurant.

In verband met de coronacrisis starten wij eerst met het afhalen van gerechten die u kunt vinden op ons aangepaste afhaalmenu. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen en kent onze dienstverlening wel een paar beperkingen. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet. Boven aan deze pagina vindt u zowel de huisregels voor het afhalen als voor ons restaurant. Intussen bekijken we de mogelijkheden om ook ons restaurant te openen. Hou onze website en facebookpagina hiervoor in de gaten.

Ons aangepaste afhaalmenu

Via onderstaande button kunt u ons aangepaste afhaalmenu bekijken.

Afhaalmenu

Openingstijden


Het is zover! Ons restaurant is weer geopend voor zowel dineren als afhalen.

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Zondag
van 17:00 tot 21:30 uur

Huisregels i.v.m. Coronavirus


Afhalen Restaurant


Ons restaurant is weer volledig open!


Test
Dorpsstraat 202 te Zoetermeer