restaurant los muchachos zoetermeer


Ons restaurant is in 1989 opgericht door Shim Zafri. Door de jaren zijn wij zowel in Zoetermeer als omstreken een begrip geworden als het gaat om lekker, veel en betaalbaar eten. Wij bieden u een keuze uit het Argentijnse vlees (Black Angus). Vlees uit de vrije natuur bereid op houtskoolvuur, zodat de specifieke smaak behouden blijft.

Special: nu 3 gangen keuze menu

Ter ere van ons 25 jarig bestaan hebben wij een 3 gangen keuze menu. Dit menu is dagelijks te verkrijgen voor €20,00 op ma t/m woe en voor €22,00 op do t/m zo. Dit menu is terug te vinden bij arrangementen. Voor alle overige gerechten kunt u bij het menu terecht.

Bekijk het menu

Maandelijkse verrassing van de chef!

Voor de mensen die alles op onze kaart hebben gegeten, hebben wij de ideale oplossing. Maandelijks zullen wij onze gasten een verrassen met een gerecht die niet terug te vinden is op onze menukaart. Dit zal bestaan uit 3 gangen voor een mooie prijs van €23,50. Voor deze prijs kunt u een voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert verwachten. Bent u nieuwsgierig of wilt u meer informatie hierover, onze medewerkers staan u hierover graag te woord.

Los Muchachos voor feesten boeken?

Ook voor feesten en partijen bieden wij genoeg mogelijkheden. Wij bieden feesten op maat aan. Voor meer informatie kunt u op de onderstaande link klikken.

Lees meer

openingstijden


Het restaurant is de gehele week geopend!
Maandag - Donderdag en Zondag
van 17:00 t/m 22:00 uur
Vrijdag en Zaterdag
van 17:00 t/m 22:30 uur

routebeschrijving


Open in google maps
Bekijk in google maps